Gör mig till en ko NU!

Varför ska livet vara så jobbigt. Tyckte jag hade haft en bra dag och så kommer jag hem... och så ringer det från jobbet. Tack vare några nya jävla EU-regler så får jag inte jobba som jag gör längre. Alltså varannan helg. Det är 25% eller vad det blir och enligt dessa regler är det då på tok för lite för att vara schemalagt. Istället fick jag ett erbjudande om att jobba 63% på schema istället. Fick ett ultimatum: antingen 63% eller ingenting. Jo, men lycka till när jag pluggar heltid. Det går inte! Jag har räkningar på mellan 5-6000 i månaden så nu har jag nog inte så mycket till val än att flytta. På gott och ont antar jag. Jag har haft funderingar på det innan. Känns lite onödigt med 82 kvadrat till mig själv och det tar en timme till skolan.. men å andra sidan älskar jag min lägenhet... och jag som precis installerat min diskmaskin!

Har iallafall satt upp mig på intresse om att byta lägenhet mot nåt mindre, men centralare. Får la se hur det urartar sig.

Jag var i stan en sväng efter skolan idag.. skulle köpa en franskabok till kursen som startar på onsdag. Träffade en tjej där som skulle ha samma bok som jag och sen kom vi fram till att vi skulle läsa samma kurs, samma dag.. lite lustigt. Men hon pratade bara engelska och både kursen och kursboken är på svenska, så blev lite fundersam men vågade inte fråga om hon missupfattat det hela.

Efter bokköpet vandrade jag ner för Kungsgatan och blev sugen på att köpa nån cd-skiva. Upptäckte en skivaffär, CD-specialisten, som jag aldrig sett förut. Gick därifrån med sex nya skivor.. tyckte jag gjorde riktiga fynd. Hittade alla fyra Muse-plattor jag saknade för bara 120:- styck. Sen köpte jag Tiger Lous 'The Loyalness' och Anthony and The Johnson självbetitlade album för bara 99:- st. Horray Horray! som Tiger Lou skulle säga :D

Kommentarer
Postat av: bella

Men usch bajs för EU-reglerna! Du kan få bo hos mej om du vill :D Hoppas allt löser sej fint iaf :)

Och grattis till de fina cd köpen :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback