Vem stirrar du på tjockis? Jag stirrar på dig...

Höfterna för stora, byxorna för små.. det är inte lätt att ha garderober som krymper alla ens kläder..

när jag slutade intala mig detta gick jag med i www.giviktkoll.se för  att försöka gå ner  dom där sista supersvåra kilona som skall göra mig till en lycklig människa. Valde det tuffaste programmet där man ska undvika kolhydrater så mycket som möjligt, käka massa ägg och bacon och annat gott till frukost. Men efter ett par dagar märkte kroppen att något fattades. Jag blev trött och orkade inte gå till skolan. Dessutom har jag börjat träna och utan min vetskap gick visst musklerna i back utan tillgång till kolhydrater, vilket min kära kompis Viktoria berättade för mig... vågen visar inte lika mycket som förut faktiskt.. men om det är i fett eller muskler jag gått ner kan jag inte svara på. Idag åt jag pasta.. varenda cell i min kropp tyckte det var gott.

Hade en väldigt rolig labb idag också. Vi skulle odla fram olika bakterier och ta prover på var någonstans i vår omgivning och på våra kroppar det förekommer mycket bakterier. Vi tog prov på min penna, handtaget till en snurrdörr och insidan av en microugn som kan användas av alla studenter. På kroppen tog vi prov på min labbkompis bakerieflora under hans naglar och på mig tog vi prov på området där min piercing sitter. Proven ska stå i ett skåp över natten så först imorgon får vi reda på resultaten. Ska bli hemskt intressant att se..

kvalster1

Jag vill bara påminna dig om hur allt kvalster i din säng ser ut ;-)

Oont..

Jag kan inte gå.. jag kan inte sitta.. kan inte ligga.. har så ooooont.. körde för hårt på gymmet i en såndär gynekologstol ni vet som man ska pressa ihop med innerlåren.. behöver ju inte ens muskler där.. så smärtsamt onödigt!...

Sådåså....

Hemskt mycket hej! Idag är humöret på topp av nån anledning. Sitter hemma hos mamma nu efter att ha jobbat  hela dan. Lyssnar på Ed Harcourt's "The Storm is coming". Tyckte det var väldigt passande nu när dödsstormen är på väg att dra in över västkusten. Undrar vad dom ska döpa den till denna gång. Jag skulle föreslå Paris, för hon är så jävla blåst..  haha... fyfan vad rolig jag är. Snälla slå mig.

Hade en mysig familjekväll igår med Let's Dance och lite rödvin. Efter ett par glas urartade sig den här konversationen:
Mamma: (tar en chokladbit) Åh fy fan. Det var mocka i den här
Syster: På dagis idag (hon jobbar alltså där) var vi på en bondgård och man fick hämta hem hur mycket koskit man ville (på tal om mocka).
Jag:  Vi kanske ska hälla lite gödsel på mamma så hon växer till sig.
Mamma: Du är så full av skit
Jag: Ja, och sen är jag 25 cm längre än dig också..

dagen innan hade jag och syrran ännu en flumkonversation:

Josse hade somnat i soffan som jag skulle sova på och efter många om och men fick jag äntligen väckt henne;
Jag: Det var jäkligt svårt att väcka dig ska du veta
Syster: Ja, det är väl klart!
Jag: Varför är det så klart?
Syster: Jag sov ju!


fan... nu kom alla hem.. blev på dåligt humör helt plötsligt.. gap och skrik... ikväll ska jag ut... hellre yrvädret där ut än här inne..