Ah, ah, ah, ah Stena Line, Stena Line

Onsdagen innebar studiebesök på medicinhistoriska museet. Ett utmärkt tillfälle att fördjupa sina kunskaper inom medicin för vissa. Ett utmärkt tillfälle att åka till Danmark och fylla på barskåpet för oss.

Vi var totalt tio stycken från klassen som bestämde oss för att åka på denna seatrip. Tycker det är kul att vi är ett gäng som lyckats få så bra kontakt på bara tre veckor, så att vi kan göra såna här spontangrejer redan. Tror det är väldigt viktigt att inte bara vara insnöad på studierna. Man kommer bli helt galen och börja rita kemiska formler på väggarna som man dunkat blodiga med  huvudet. Det vill vi  ju inte ska hända.

Jag och Johanna var dom enda som hade tagit med så att vi kunde plugga på båten. Vi orkade bara med tre tal, men det räckte för att spride ångest bland de andra i gruppen. På tal om ångest borde jag plugga nu... ska bara skriva klart först. Här är en bild på mig och Johanna utförandes 2/3 av de handikappade aporna.

döv?

Vi åkte med en båt som gick 09:30. Vi tänkte att tiden skulle flyga iväg när vi väl var där, så istället för att försöka hinna med samma båt tillbaka, bestämde vi oss för att ta en som gick 20:00 istället. Tanken var bra i teorin, men eftersom vi blev klara efter nån timme, så hade vi fem timmar att döda i icke-metropolen Fredrikshavn. Vi lyckades få trevligt ändå och fick lite qualtiy time med varandra, men shit vad trötta vi var på båten hem. Ena halvan skulle upp och labba kl 8 på morgonen. Som tur var hade min grupp kvällslabb. Här är före och efter bilder:

danmark

trött

Lite kuriosa. Köpte biljetter till Anna Ternheims konsert den 5 november igår. Det ska bli kul. Måste bara lyssna lite på hennes nya album först.

Kommer inte ihåg om jag skrivit om det innan, men jag var på Jysk häromveckan och köpte ett fint matsalsbord i glas. Frid och fröjd ända tills jag upptäckte att glasskivan inte passade till de ihopmonterade benen. Efter ett långt samtal med Jysk, som aaaldrig hade varit med om detta förr, kom vi överrens om att en ny glasskiva skulle beställas. Igår var jag och mamma och lämnade den gamla skivan och hämtade en ny (som by the way väger femhundratusentre kilo). Vissa familjer har tur med allt i livet. Det bara flyter på, och det som ska funka, det funkar. Våran familj tillhör inte denna kategorin. Självklart passade inte den nya skivan heller... vilket ledde till slutsatsen att det måste vara benen det är fel på ! Ännu ett samtal med Jysk, och nu är benen isärmonterade och ligger i mammas bil. Hon skulle försöka åka dit idag och byta dem (det är sån omväg att först åka till Angered och sen till Kållered). Jag ber till nåt övermäktigt att det funkar denna gång...
to be continued....

Jag avslutar detta inlägg med en bild. En bild som säger mer än tusen ord och en bild som genast får utvalada människor att utbrista: "Aha! Läser du också på chalmers?"

cykel



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback