Mommie, I fell

Jag kom precis hem från ännu en tur runt den gröna milen. Inte för att jag hade några bekymmer idag eller nåt liknande, utan eftersom jag fortfarande hade kvar känslan från igår hur skönt det kändes. Men jag har lärt mig nu att man ska ge sig ut utan förhoppningar, för idag var det väldigt segt och min kropp hade inte hunnit återhämta sig. Det var första gången min benkraft tog slut före min anda och ungefär halvvägs snubblade jag över en rot och skrapade upp mina händer. Men vad som är ännu värre är att jag även skrapade upp min iPod som jag jämt håller i handen när jag springer.. och så tappade jag en sån plupp till hörlurarna (lustigt nog på nästan samma ställe som jag gjorde igår), och det tog evigheters letande på marken innan jag upptäckte att den suttit kvar långt inne i mitt öra hela tiden.

image128
snyft

Kommentarer
Postat av: bella

neeeeeeeeeeeej stackars ipoood. sorry att ja fylleringde dej förut hihihihihihihihhihihi GOS!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat av: Malle

ajajajaj stackars podden. Och stackars dej!

2007-07-25 @ 10:32:25
URL: http://metallmalin.blogg.se
Postat av: Emil

Oj! Tack som fan! Alltid kul med uppmuntran, så tack! Har inte läst nåt i din blogg, men lär börja göra det nu! Fortsätt gärna kommentera, det är sånt som får en att fortsätta skriva! Hoppas din Ipod fortfarande fungerar.. /Emil

2007-07-26 @ 22:13:28
URL: http://emiltheoneandonly.blogg.se
Postat av: nawiie

Stackars iPoden, den måste nog plåstras om lite :)

2007-08-03 @ 13:48:35
URL: http://newl.blogg.se
Postat av: nawiie

hihi, tack för din kommentar :)

2007-08-06 @ 10:41:49
URL: http://newl.blogg.se
Postat av: bella

Nuuuu ser jag handen o såret haha. Mongobella. Ja var lite full när ja läste texten första gången.. Så stackars dig med förstås! Hur gick de me tentan förresten?:) PUSS!!!

2007-08-07 @ 20:33:36
URL: http://www.dmbella.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback