Dags att sticka

Jag är rätt trött på att blogga nu som kanske märks, men jag ska inte ge upp riktigt än. Man hamnar alltid i perioder där man ibland skriver varje dag och ibland (läs: nu) bara får ihop något enstaka i månaden.

Aaaanyway..

Det händer saker hela tiden känns det som. Var på en underbar weekend, med det vanliga kompisgänget, i London mellan 7-10 septemer. Skoj  skoj! Massa pengar borta, men köpte iallafall lycka för dem... och en helt ny garderob. Ett tips om ni är i London är att åka till Oxford Street och leta upp affären Primark. Helt sjukt billigt och faktiskt inte alls dumma kläder (jämför: Ullared).

Annars är det hektiskt som vanligt i skolan. Läser om metabolismen nu, vilket är asintressant, men samtidigt väldigt intensivt då vi har föreläsningar mellan 9-15 nästan varje dag. Så har jag också börjat jobba varannan helg igen. Det innebär att jag har hela fyra lediga dagar varje månad. Får la se hur lång tid det tar innan man går in i väggen igen, men eftersom jag börjat träna känns det som man har mycket mer energi än tidigare terminer. Det går nog bra ^_~

Hmm, nåt mer? Jo, jag har börjat sticka med två klasskompisar. Hur macho är inte det? Vi träffades första gången igår och påbörjade våra halsdukar (nånstans måste man börja). Jag hade inte hunnit köpa några stickor, så jag använde kinapinnar som jag hade hemma. Det gick hur bra som helst! 99 hundradelar kvar, sen slipper jag frysa i vinter.

Kommentarer
Postat av: bella

hihi knäppis :)
hur gick tentan??? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback