En het comeback

Okej. Nu har jag hållt andan i x antal månader, men nu är det dags att börja ventilera igen. Här kommer en kort sammanfattning innan vi börjar med nutiden:

  • Skola
  • Jul, Nyår, Fylla år
  • Skola

Okej, det där var tragiskt...

Anyhow.. Idag höll mitt kök på att brinna ner. För några veckor sen var jag överlycklig över att ha fyndat en vattenkokare och en brödrost på Netto (allt ifrån pretto) för endast 198 :- tillsammans. Just nu känns det inte lika värt det. Det började med att jag sedvanligt stoppade ner två bröd i rostaren och satte mig sedan vid datorn. Efter en stund kände jag hur det luktade bränt och i nästan samma stund började brandlarmet tjuta. Då jag rusade in i köket upptäckte jag hur rök vällde ut från brödrosten och i panik försökte jag trycka på cancel-knappen för att få upp de förkolnade brödbitarna, men insåg snabbt att det var lönlöst. Istället drog jag ur kontakten och tvingade upp brödet med spaken på sidan så att de flög upp i luften och ner på golvet fortfarande glödande likt kolet på en stilla avsvalnande lägereld. Eftersom jag inte kunde plocka upp det heta glödbrödet med en gång så blev det ett fult kvadratiskt brännmärke på golvet. Jag ska verkligen kräva ersättning från Netto. gah! orka!
Sen var det lite lustigt när jag var tvungen att ringa och berätta för nån vad som hänt, så ringde jag till min mor och precis när jag berättade att det nästan börjat brinna hos mig så går brandlarmet i skolan som hon jobbar i. How big are the odds liksom.

Kommentarer
Postat av: bella

Haha ojdå! Ring o klaga tycker jag :)

Postat av: Nina

Jocke is back! Haha, åh NEJ vad typiskt. Jag hade blivit så irriterad. Fick du bort brännmärket?

2008-02-25 @ 07:43:44
URL: http://ninajaneway.freehostia.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback